Besiktning av tak med Svensk Takinspektion

Takbesiktning täby kyrkby

Grundades för att motverka oseriösa aktörer


Sedan lång tid tillbaka är byggbranschen bland de mest infekterade samt lurendrejeridrabbade branscher vi har. Allt från byggfusk till orimligt höga priser skapar en otrygghet mellan entreprenör och slutkund. Där har vi hittat en stor lucka, baserad på förtroende, som behöver fyllas. Plötsligt föddes idén Svensk Takinspektion AB. 


För att hjälpa kund att sålla bland alla oseriösa hantverkare som tar överpriser, levererar undermåligt, skapar "merjobb" för att tjäna mer utformar vi skräddarsydda lösningar till varje unikt objekt med en tydlig åtgärdslista över vad som behöver göras och varför. Denna lista kommer sedemera kunna nyttjas och hänvisas till av er som slutkund för att säkerställa ett så prickfritt takarbete som möjligt. 

VÅRA KÄRNVÄRDEN


Skillnaden mellan vanliga besiktningsmän och oss är tydlig. Besiktningsmän tenderar att friskriva sig från allt ansvar genom att övergöra sina arbeten. Därmed önskas ofta merarbeten göras, utan att detta är det minsta nödvändigt. Byten av råspont, byten av vindskivor, byten av beslag etc är exempel på potentiellt onödiga åtgärder. 


Vi på Svensk Takinspektion arbetar med spetskompetens kring just tak. Då traditionella besiktningsmän ska kunna lite om allt har vi valt en annan väg. Det är inte möljligt att kunna allt om allt, därför är vi helt inriktade på att kunna allt om lite, nämligen tak. Taket råkar även vara det viktigaste på ditt hus, därför är det alltid väl spenderade pengar att ta med en oberoende konsult i er resa mot ett tryggt hem. 

MÖT VÅRT TEAM

Oscar Danielsson

Grundare

070 424 27 58


12 års erfarenhet av olika typer av besiktningar samt över 5 års erfarenhet av projektering av takrenoveringar.


Andreas Lorentzson Paulson

Grundare

070 424 27 28


8 års erfarenhet av takläggning samt 8 års erfarenhet av projektering av takläggning och kontraktering av takentreprenader. Varit med och byggt upp landets största takrenoveringsföretag.


Kontakta oss för prisuppgift för takinspektion på just ditt tak!


I priset ingår: 

- Hembesök av oberoende takinspektör

- Bilddokumentation

- Konditionsrapport

- Skräddarsytt åtgärdsprogram

- Riktlinjer för kommande prissättning

- Vägledning kring entreprenörer

- Betalning efter utförd besiktning, inga förskottsbetalningar